Valberedningen har ordet

2024-04-05

Kära medlemmar och övriga hockeyintresserade runtom i landet. Arbetet med att utforma framtidens HSU är i full gång inför sommarens årsmöte i Stockholm den 15 juni.

Flera ledamöter i styrelsen har utgående mandat och ett antal har aviserat att de inte kommer att ställa upp för omval. 

Valberedningen arbetar kontinuerligt med att se över vilka bra supportrar som skulle kunna fungera i en styrelse nu eller i framtiden och den senaste tiden har det arbetet intensifierats. Vi söker efter många olika kompetenser som kan behövas i en styrelse. Några av dessa är erfarenhet av föreningsengagemang, kunskap om ekonomiska frågor och kommunikation.

Vi vet att det finns individer runtom i vårt avlånga hockeyland som verkligen brinner för läktarfrågor, men alla finns för närvarande inte i kretsen runt HSU och föreningens styrelse. Vi vill från valberedningens sida därför be alla som brinner för hockeyns läktarkultur att verkligen fundera. Skulle du eller någon annan du känner eller vet om passa bra in i HSU i någon form? Finns det någon du umgås med, följer på Twitter, ser på matcher eller vad det än kan vara – hör av dig! 

Vilka steg HSU kommer ta kommande år avgörs mycket av vilka personer som sitter i styrelsen.

Hör av dig till vår mejladress på valberedningen@hockeyunionen.com eller direkt till någon av oss ledamöter i valberedningen.

Valberedningen i HSU
Viktor Adolfsson (Djurgården), sammankallande
Robin Johansson (Södertälje) 
Robin Wikberg (Modo)